Gratis ekspreslevering - 1 til 2 hverdage

De fleste hanner kan altid dyrke skæg. Afhængigt af hvor længe du er villig til at holde ud med den smertefulde og pinlige overgang fra glatbarberet til ufuldstændig uret, kan du måske eller ikke. Men ikke alle mænd har samme succes med at dyrke skæg, og nogle fyre finder det nemmere end andre. Men det eneste, der skal til, er lidt dedikation, hvis du er seriøs med at dyrke skæg.

Hvis du er klar til at dyrke skæg, kan du ikke gøre det selv. Du har brug for hjælp i form af skægvenlige produkter og en planlagt plan for, hvordan du vil have dit skæg til at se ud. Så for dem, der ønsker at undgå den uundgåelige akavede tid og i stedet dyrke et smukt skæg, er her de bedste teknikker og tricks.

  • Undlad at trimme:

Trimning ville ifølge mange fremskynde skægudviklingen. Der er dog ingen videnskabelig dokumentation for det. Undgå derfor for enhver pris at trimme dit skæg, hvis du vil vokse det langt. Pas kun dit ansigtshår efter 4 til 6 uger, hvis det allerede er begyndt at vokse.

  • For at dyrke skæg skal du eksfoliere din hud:
För att utveckla ett skägg, exfoliera din hud

Hvis du ikke passer på dit ansigt, kan du ikke forvente at få skæg. Start med at bruge en peeling eller scrub til at lave en eksfolieringsrutine. Eksfolier en eller to gange om ugen for optimale resultater. Både de døde hudceller i dit ansigt og ny hårvækst vil blive stimuleret af dette.

  • Vask dit ansigt regelmæssigt:

Det er vigtigt at rense dit ansigt hver dag, hvis du er en teenager, der gerne vil have skæg. Daglig ansigtsvask fjerner døde hudceller, der tilstopper hårsækkene, mens de holder dem rene og fri for snavs. Det vil derfor fremme udviklingen af ​​ansigtshår på din hud. Du kan rense dit ansigt med en mild ansigtsvask eller gel.

  • Pas på indgroede hår:

Indgroet hår er en type hår, der vokser tilbage efter at være blevet pincet eller barberet. Sådan hår kan irritere din hud og hindre væksten af ​​dit skæg. Ujævn skægvækst er umulig for mennesker med indgroede hår.

  • Brug vækstfremmere:

Du kan bruge aktuelle lægemidler eller vækststimulerende midler til at fremme hårvækst i ansigtet. Men stimulanser har også nogle negative virkninger, såsom rødmen og en brændende fornemmelse.

  • Bevarer hudens fugt

Til skægudvikling er rensning og eksfoliering alene ikke nok. For at slippe af med tør og skællende hud, fugt dit ansigt ofte. Derudover forbedrer det udseendet af dit ansigt.

  • Indtag nok protein:
Konsumera tillräckligt med protein

Protein er en anden faktor, der ville forbedre dine chancer for at udvikle skæg. Nogle af de velkendte proteinkilder er æg, oksekød, nødder, linser og bønner. Du kan vokse skæg hurtigere, hvis du indtager naturlige proteinkilder som disse.

  • Vigtige vitaminer:

B6, B12 og B1 er alle vigtige vitaminer, der bør indtages. Ved at fjerne frie radikaler fra kroppen accelererer disse vitaminer skægvæksten.

  • Ansigtsmassage:

Prøv at inkludere ansigtsmassage i din behandling, hvis du har ledt efter hjemmemedicin til at hjælpe en teenagers skæg med at vokse hurtigere. Det ville øge skægvæksten og cirkulere mere blod. De samme fordele ved ricinus- eller kokosolie kan opnås ved at bruge en potent skægplanteolie.

  • Reducer stress:

Dit ansigts døde hudceller kan repareres ved at arbejde og kontrollere dit stressniveau. Skægvæksten accelereres som et resultat, da skæg vokser hurtigere under afslappende forhold. Motion er en praktisk tilgang til at opnå dette. På grund af den øgede blodgennemstrømning tilskyndes skægvækst.

Mr Beard kan hjælpe dig, hvis du ønsker at bringe dit skæg til dets fulde potentiale. De leverer premium skægpleje- og vedligeholdelsesprodukter og garanterer en positiv og ensartet oplevelse, når du bruger deres tjenester.

Seneste historier