Gratis ekspreslevering - 1 til 2 hverdage

Processen med at udvikle et skæg tager tid. Det smertefulde skift fra uplejet ansigtshår til et fyldigt, luftigt skæg kræver meget tid og tålmodighed. Et skægvækstsæt kan dog hjælpe dig med at gå fra glatbarberet til fuldskæg på ingen tid, hvis du heller ikke mangler det. De fineste skægvækstsæt inkluderer hårvækst og plejeværktøjer til at holde dit ansigtshår stærkt og sundt, mens det vokser. Så efter at have valgt den fineste skægstil til din ansigtsform, pak dit skægsæt med disse genstande, og nyd derefter komplimenterne og selvtillidens boost, der vil komme.

Et komplet skægsæt skal have følgende elementer:

  • Skægtrimmer:

De fleste fyre, men ikke alle, husker måske en periode, hvor der lige dukkede en hårplet op. Den nemmeste måde at bevare den form, du ønsker, mens skægget vokser ud, er at bruge et sæt trimmere, især langs halsen. En af de vigtigste fordele ved en skægtrimmer er, hvor bærbar den er. Det er meget nemmere at vedligeholde og bruge en professionel 6-i-1 skægtrimmer.

  • Skæg shampoo

Vælg en skægrens til din hudtype. Pleje af dit skæg starter med de rigtige produkter. Når du vælger en ansigtsrens, skal du kigge efter en, der har salicylsyre eller glykolsyre som en aktiv ingrediens, hvis du har fedtet eller akneudsat hud. Tjek også, at produktet er ikke-komedogent, hvilket betyder, at det ikke tilstopper dine porer, på etiketten. En ikke-komedogen rens anbefales også, hvis du har normal hud. Hvis du har særlige hudproblemer, kan du søge efter aktive ingredienser, der helbreder eller forebygger acne.

  • Skægbalsam:

Vælg en fugtighedscreme til skæg på samme måde som en shampoo eller rensecreme: En skægbalsam kan fungere bedst, hvis din hud er tilbøjelig til at få akne. Hvis du har normal eller tør hud, så overvej at bruge skægolie. Når din hud er følsom, skal du vælge en fugtighedscreme, der ikke har nogen duft og er ikke-komedogen. Påfør din fugtighedscreme umiddelbart efter vask af dit skæg og dup forsigtigt dit ansigt tørt med et håndklæde for den bedste effekt. Påføring af fugtighedscreme bør gøres, når din hud og skæg stadig er vådt.

  • Derma rulle:

En derma-rulle skaber mikroskopiske huller, når du flytter den over din hud. Disse stiksår har til formål at få huden til at reagere på en måde, der fremmer produktionen af ​​kollagen, som er nødvendig for en sund hårvækst. Aktive forbindelser kan gives gennem det for at hydrere, fylde eller fremme dannelsen af ​​kollagen. Det er blevet foreslået, at brug af en dermaroller vil hjælpe dig med at få et pænere skæg hurtigere, da der er nogle beviser på, at mikro-needling kan hjælpe med hårtab i hovedbunden.

  • Korrekt:

Sax

Du kan flytte ind med en saks og en kam, når trimmeren er sikkert ude af vejen for dit stolte ansigtshår. Skarpe sakse er nødvendige, fordi de er nemmere at kontrollere. Selvom det måske ikke er den hurtigste metode til at vedligeholde ansigtshår, vil det færdige produkt være et mesterligt skulptureret kunstværk. Vær forsigtig, når du bevæger dig fremad.

  • kom:

Vil du bevare et pletfrit miljø? Dette er hvad du har brug for. Materialet imellem fjernes ved hjælp af en kam, da det kan grave ret dybt. Undervurder aldrig potentialet for, at dit skæg fanger noget. Hold den ting opdateret; det er din forpligtelse. Dit skæg skal kæmmes.

Dit behov for de bedste skægplejesæt og materialer kan simpelthen dækkes af Mr. Skæg Sverige. De går ud af deres måde at sikre, at din oplevelse med deres varer og tjenester er så behagelig som muligt, fordi de forstår den indsats, det kræver at vokse dit skæg.

Seneste historier