Gratis ekspreslevering - 1 til 2 hverdage

skägg växer kan dölja områden ansiktshår är gles

Plettet vækst på kinderne er et typisk problem, når man dyrker skæg. Flere mænd har tykkere hår på overlæben og omkring læberne. Uanset om du vil have fuldskæg, kan du undre dig over, om der er noget, du kan gøre for at udfylde de sider, hvor dit hår bliver tyndere. Der er dog ikke meget du kan gøre for at fremme væksten af ​​frisk ansigtshår. Den største faktor, der påvirker, hvor tykt dit skæg vil vokse, er dine gener. Der er dog teknikker til at få dit skæg til at virke fyldigere og optimere dit genetiske potentiale. Overvej at tage et kig på artiklen nedenfor for at lære mere om, hvordan du kan slippe af med dit plettede skæg.

Hvilke faktorer påvirker skægvæksten?

Genetiske faktorer spiller en stor rolle i at bestemme din evne til at producere skæghår . Mange mennesker antager, at mere testosteron får dit skæg til at fortsætte med at vokse. Desværre, hvis du har medicinsk lave testosteronniveauer, er det usandsynligt, at dine hormonelle ændringer er årsagen til din plettede udvikling. For at omdanne testosteron til dihydrotestosteron bruger din krop et enzym kaldet 5-alfa-reduktase. DHT stimulerer hårvækst ved at binde sig til receptorer på folliklerne i dit skæg. At øge dit testosteron- eller DHT-niveau er på den anden side ikke så simpelt som at dyrke et større skæg. Dit hårs DHT-følsomhed bestemmer længden af dit skæg. Denne følsomhed styres stort set af dit DNA.

Lad det vokse:

Denne, så klar som den er, burde stå øverst på dagsordenen. Ved blot at lade dit hår dække mere fast ejendom, kan du være uger, hvis ikke måneder, fra dit skæg ligner et rigtigt skæg. Den første retningslinje for at dyrke skæg er ikke at barbere sig.

Træn regelmæssigt:

At forsøge at træne og tabe sig forbedrer testosteron og blodcirkulationen, som alle har en væsentlig indflydelse på udviklingen af ​​hår i ansigtet. Relativt korte, højintensive træningspas tilskynder testosteron til at stige hurtigere og forhindrer det i at falde. Hormonet i din krop stimulerer skægvæksten, så tag et motionscenter og sved, hvis du vil have et større skæg.

Skægserum skal bruges:

Konditionering af dit skæg bør udføres regelmæssigt. Med skægserum og din fugtgivende rutine kan du gøre dette hver dag eller natten over. Skægserum indeholder vitaminer og mineraler, der trænger ind i håret og gør det roligt og glat.

Overvej micro-needling:

Microneedling er en teknik til at øge blodgennemstrømningen, der involverer at prikke dit ansigt med en række små nåle. Ifølge Trusted Source kan det være nyttigt til at fremme hårvækst hos mænd med mandlig skaldethed, men det er uklart, om det også hjælper med at udvikle skæg.

Mrbeard har været på markedet i et stykke tid og kan nemt hjælpe dig med alle dine skægrelaterede problemer. De kan hurtigt give dig kvalitetsskægpleje og vækstsæt, der vil gøre underværker for dit skæg og dets velvære.

Seneste historier