Gratis ekspreslevering - 1 til 2 hverdage

Derma Roller ökar skäggväxten

Derma Roller er tilfældigvis et interessant værktøj, der kan hjælpe med at øge skægvæksten. Det gøres gennem hundredvis af små nåle. Processen med at gøre det kaldes micro needling. Det hjælper med at forbedre produktionen af ​​kollagen og blodcirkulationen i huden.

Nu er spørgsmålet, kan en derma roller bruges til at dyrke et skæg? Det er et varmt spørgsmål, især for mange mænd, der er nysgerrige efter denne mikronåleanordning, der skal få brødet til at vokse hurtigere. Og svaret er - Ja, det kan det.

En derma roller er sikker at bruge på ansigtshårregionen, og den hjælper med den tykke vækst af skægget. Det er muligt, fordi der er nok videnskab nu til at understøtte denne påstand.

Hvordan virker det?

En derma roller eller andre lignende microneedling-anordninger bruges almindeligvis af kvinder til at fjerne ansigtsrynker samt til at forhindre acne ar og fjerne rosacea. Men nogle af mærkerne er for nylig begyndt at udvikle sådanne produkter til mænd for at gøre dem mere maskuline. Så disse er blevet omdøbt til Beard Rollers. Hvorom alting er, så er en Beard Roller Sweden eller en Derma Roller mere eller mindre det samme. Førstnævnte koster dog mere.

Virkningsmekanismen er ret enkel. Først trænger de bittesmå nåle på en skægrulle ind i huden. Huden reagerer straks på skaden og starter helingsprocessen, hvilket forbedrer blodcirkulationen i området. Samtidig skynder hormonrigt blod, såvel som næringsstoffer, til skægområdet.

Som et resultat er der en stigning i skæggets naturlige vækst. Med tiden bliver skægget tykkere. I nogle tilfælde anbefales det, at microneedling kombineres med andre metoder for at fiksere skægvæksten hurtigere . De mænd, der tidligere har brugt en derma roller, har dokumenteret betydelige forbedringer, især når det kommer til skæg.

Bevis

Et eksperiment blev udført for at kontrollere, hvor effektiv en Derma Roller var til at stimulere hårvækst. Det blev gjort i hovedbunden. Til alles overraskelse viste det sig at give bedre resultater i ny hårvækst. Forsøget blev senere publiceret, og forskerne konkluderede, at det skete, fordi mikronålen havde aktiveret væksten af ​​stamcellen.

Nu er det mest kritiske spørgsmål - hvor relevante er sådanne fund for skægget? Nå, sandsynligheden er ret stor for, at det vil virke ret godt på det menneskelige skæg. En 0,5 - 0,75 mm dermarulle ville være mere end nok til dette job.

Fra nu af har utallige mænd rapporteret, at deres skæg er blevet bedre efter at have brugt disse ruller. Oven i det er der nu en videnskabelig undersøgelse på plads, der bekræfter ægtheden af ​​denne tilgang.

Endelig

At bruge en derma roller er en simpel sag. Alt du skal gøre er at rulle den på dit ansigt et par gange om ugen. Den eneste nødvendige forholdsregel er at forhindre infektion. Sørg for, at huden har tid nok til at reparere sig selv, før du punkterer den igen med rullen. To ting er afgørende. Den første er størrelsen på nålen, og den anden er brugsfrekvensen.

Seneste historier