Gratis ekspreslevering - 1 til 2 hverdage

få skägg snabbare

Et lækkert tykt skæg kan ændre hele en mands personlighed. Du kan ikke afvise, at et godt skæg får en mand til at se mere maskulin ud. Hvis du har tyk skægvækst, kan du eksperimentere med forskellige skægstile. Men at dyrke et fremragende tykt skæg er ikke en let opgave. Skægtæthed og vækst er stærkt påvirket af genetik. Men ved at tage den rigtige pleje og følge en sund livsstil, kan du i høj grad påvirke din skægvækst .

Du ville have set folk med lav skægtæthed. Men på den anden side har nogle mennesker tyk skægdensitet . På samme måde tager nogle mennesker dage for at øge deres skæglængde med et par centimeter, mens nogle tager uger. Selvfølgelig skyldes alle disse forskelle interne kropsfunktioner og gener. Men selv mennesker med gode gener skal passe på deres skæg for at klare dets vækst på de mest optimale niveauer. Så her deler vi nogle tips til at hjælpe dig med at vokse dit skæg hurtigere.

Eksfoliere mere

Du har sikkert hørt, at god eksfoliering gør huden glattere og sundere. Men eksfoliering er også afgørende for din skægvækst. Vores ansigt oplever en masse snavs og støv hver dag, når vi går ud. Derudover gør vores svedkirtler og oliekirtler også vores ansigter fedtede. Alle disse ting kan samle sig sammen på overfladen af ​​ansigtet. Derudover kan dette føre til tilstopning af dine hårsække. Sådan tilstopning reducerer skæghårvækst.

Eksfoliering hjælper med at fjerne døde celler og støv fra ansigtet. Det anbefales at bruge skrubben i ansigtet mindst en eller to gange om ugen.

Korrekt fugttilførsel

Fugt er meget afgørende for et godt hududseende. Men fugt spiller også en afgørende rolle for at bestemme hårvækst i ansigtet. Den afbalancerede genopfugtning hjælper med at holde dine follikler sunde. Det undgår risikoen for tørhed og skællet hud. Som et resultat forhindrer korrekt genfugtning også dine follikler i at blive skøre. Dette øger deres vækst og gør dem stærkere. Derudover hjælper fugtighedscreme med eukalyptusekstrakt med at forbedre skægvæksten.

Behandl dine indgroede hår.

Nogle gange efter barbering vokser håret tilbage i huden i en omvendt form. Dette kaldes indgroet hår. Derudover resulterer det i punktbetændelse i det område. Indgroede hår reducerer væksten af ​​skæghår. Skægget bliver ujævnt på grund af indgroede hår. Tjek for indgroede hår efter to til tre dages barbering. Eksfoliering hjælper også med at undgå indgroede hår.

Stress- og træthedshåndtering

Stress og træthed påvirker skægvæksten negativt. Det kan også reducere hårvækst. Så det er afgørende at håndtere stress og spændinger effektivt. Du kan prøve mægling og motion for bedre stresshåndtering.

Kosttilskud

Vitaminer som B, A, B1 osv. hjælper med at stimulere bedre skæghårvækst. Så det er også vigtigt at tage en god kost. Du kan også tage vitamintilskud for at opfylde dine daglige ernæringsmæssige behov for en sund livsstil.

Konklusion

Et godt skæg kan totalt påvirke din personlighed og udseende. For at få en god skægvækst skal du fokusere på nogle få punkter, såsom at tage en ordentlig kost og kosttilskud. Prøv at tage mindre spændinger og håndtere din stress gennem mediation eller åndedræt. Regelmæssig eksfoliering og korrekt genopfugtning er afgørende for god skæghårvækst.

Seneste historier