Gratis ekspreslevering - 1 til 2 hverdage

Indledning

Vi kan alle indrømme, at en velplejet mand er beundringsværdig. Hvis en mand passer godt på sig selv, vil kvinder bemærke det. Derfor bør mænd vide, hvordan de passer på sig selv.

For at få mest muligt ud af din plejeoplevelse, uanset om du har tidligere erfaring med skægtrimmere , skal du lære at trimme dit skæg med en skægtrimmer.

Mange fattige mænd, der havde startet deres skægdyrkningseventyr, havde givet op, fordi de ikke kunne leve op til livsstilsstandarderne, hvilket forhindrede dem i at dyrke deres skæg til deres fulde potentiale. Det burde sige sig selv, at lignende personer ville være mere tilbøjelige til at opgive deres livsmål alt for tidligt ved det første tegn på modgang. Denne blog vil guide dig til, hvordan du plejer dit skæg med en trimmer med nogle gode tips.

Bedste skægplejetips med Mr. Skægtrimmeren

  1. Invester i skægplejeprodukter.

Hvis du er seriøs omkring at dyrke et smukt skæg, skal du købe det vigtigste til skægpleje.

Investera i skäggvårdsprodukter

Skægbalsam, skægolie, skægkam og skægtilskud er de fire vigtigste skægplejeprodukter til et godt og sundt skæg (valgfrit).

  1. Skægolie kan fugte og bevare et sundt skæg efter brug af en trimmer.

Påfør skægolie en gang om dagen, umiddelbart efter du er gået ud af bruseren.

skäggolja

Før påføring skal du tørre dit skæg med en ren klud, så det er fugtigt, men ikke gennemblødt. Brug en hårtørrer sparsomt, da varmen fra tørretumbleren kan udtørre ansigtshår og gøre det trævlet.

I stedet for bare at påføre det i spidserne af dit hår, skal du putte et par dråber i håndfladen og massere dem ind i huden under dit fugtige skæg.

  1. Trim aldrig et vådt skæg.

Især et fugtigt skæg bør ikke klippes. Dette skyldes, at et fugtigt skæg normalt er længere, og trimning kan resultere i, at du barberer mere hår af, end du havde tænkt dig. Sørg derfor for, at skægget er tørt, inden du trimmer det.

At lave fejl, når du trimmer dit skæg, kan forsinke væksten med flere måneder.

  1. Fokuser på at trimme din halsudskæring.

Placer en finger vandret over adamsæblet for at få en perfekt skæghalsring. Skær derefter en lodret strimmel under denne linje. Gå til den ene hånd under kæbelinjen, før du vender tilbage til midten og går til den anden side. Du kan undgå dette trin, hvis du har skægstubbe, da halsudskæringen er essentiel ved trimning af fuldskæg.

  1. Form dit overskæg.

Du kan trimme overskægget, så det passer til skæggets længde eller lade det stå lidt længere for at få det til at skille sig mere ud. Så få en flot, skarp læbelinje ved at lukke munden og grine. Hvis du holder et pænt overskæg og trimmer bunden, kan du skabe en 1 mm perfekt linje på tværs af dine læber (uden en trimmer-kam).

Hvis du vil have mest muligt ud af dit skæg , kan Mr Beard hjælpe. De garanterer en tilfredsstillende og pålidelig oplevelse, når du bruger deres tjenester og tilbyder premium skægpleje- og plejeprodukter.

Seneste historier