Gratis ekspreslevering - 1 til 2 hverdage

Hvis der skal være én ting inden for herremoden, der har domineret det sidste årti eller deromkring, så må det være skægget og overskægget. Skæg og overskæg har været det eneste store modeudsagn, der er blevet accepteret over hele verden af ​​mænd. Folk fra hele verden har denne enorme lighed med skæg og overskæg. Mænd styler dem på mange måder, mens de fleste mænd holder sig til de generelle skægformer, er der et par mænd derude, som godt kan lide at have en unik skæg- og overskægsstil. Skæg, der engang blev betragtet som lurvede, er nu bredt accepteret selv på kontorer. Hvis du er en skæg- og overskægselsker og kan lide at style dit skæg og overskæg i de bedste stilarter, der findes, er her de 5 klassiske skæg- og overskægstilarter.

1- Stubb:

De mennesker, der stadig ikke er sikre på at gå efter fuldskæg, for dem er skægstubbe den bedste stil at have på. Sidder mellem en ren barbering og et kort skæg, er skægstubbe både praktiske og synlige i længden, mens de opfylder målet om at se robust ud. Afhængigt udelukkende af din hårvækst, kan skægstubbene tage en uge eller to om at vokse til sin længde, og stilen er også meget nem at vedligeholde.

Trimmat skägg

2- Kort skæg:

Hvis du vil have det flamboyante sommerlook, der får dig til at se cool og smart ud, så er det korte skæg den bedste stil for dig. Enestående for både professionel og personlig stil, det korte skæg giver dig et ekstremt robust maskulint look. Det korte skæg giver dig også frihed til at style det på flere måder. Den bedste måde at vedligeholde dit korte skæg på er at sørge for, at håret på dine kinder og hals er pænt kæmmet hele tiden.

Trimmat skägg

3- Trimmet skæg:

Et trimmet skæg er et fuldskæg med langt hår, kun håret er stylet, så det matcher dit ansigts form.

Den trimmede skægstil kræver konstant vedligeholdelse og skal være perfekt formet for at se godt ud. Det tager noget tid for folk at lære at trimme skæg og overskæg for at få det perfekte look, men når de først har lært det, er der ikke noget smukkere.

4- Andehale skæg:

Maskulint og ekstremt smukt er de to ord, der definerer andehaleskægget. Andehalen har fået sit navn fra andens hale, fordi når den er stylet, ser den ens ud. Andehaleskægget er kort i siderne og hårlængden øges, når du når hagen i ansigtet.

5- Chevron Beard:

Hvis du vil gøre et subtilt indtryk med minimal indsats, er chevron-skægget noget for dig. Skægget har stil har et tykt overskæg, der dækker din overlæbe og derefter bøjer lidt ned over kanten, hvilket giver dig et meget maskulint look.

Skæg kan styles på mange måder, fra kort hår til langt, fra kantede til buede former. Det hele afhænger af, hvordan dit ansigts struktur er og begrænsningen for, hvordan du vil style det.

Seneste historier