Gratis ekspreslevering - 1 til 2 hverdage

Skægpleje er afgørende for mænd, der har ansigtshår. Heldigvis har det aldrig været nemmere for mænd at opretholde et sundt skæg. At forstå, hvordan du plejer dit skæg, kan også hjælpe med vækst, vedligeholdelse og styling. Hvis du leder efter de bedste teknikker til at pleje dit skæg, er dette stedet at være. Derudover vil disse skægplejeideer lære dig, hvordan du vedligeholder et velplejet skæg ved hjælp af de enkleste metoder.

  • Vask og pleje dit skæg:

At få dit skæg vasket ordentligt er det første skridt i at passe på det skæg, du har arbejdet så hårdt for at gro. Modstå stadig trangen til at bruge den sæbe eller shampoo, du har ved hånden, næste gang du vasker. Sådanne produkter vil forårsage mere skade end gavn, og efterlade dig med usundt ansigtshår og dårlig hud. Hold dit skæg og din hud næret og sund ved at bruge en specialudviklet skægvask og balsam med milde ingredienser. Dit ansigtshår vil blive beskyttet og blødgjort med en fugtgivende skægsæbe.

  • Skægtrimning er vigtig:

Du kan begynde at pleje dit skæg, når dit ansigtshår er fugtet og kontrolleret. Til at begynde med skal du holde dit skæg trimmet for at sikre, at det fortsætter med at vokse og forblive stærkt. Skægtrimning bør dog begynde med et formål for øje. Vælg en længde, der smigrer dit ansigt og et snit, som du er tryg ved. Vær ekstremt forsigtig, når du skærer og trimmer, start med en lang længde for at få et foreløbigt skøn og reducer den gradvist kortere. For at få den rigtige form til et kort skæg, start med en 3 eller 4 guard og trim derefter med en 1 eller 2 guard. Tillad nogle fejl ved at klippe skægget lidt længere end du ønsker.

  • Din skægring skal blandes

For at undgå et uregerligt halsskæg og for at opnå en pæn stil, bland din skægring. Find den linje eller det område, hvor din hage begynder at smelte sammen med dit halsskæg for at trimme en pæn halsudskæring. Start med at forbinde din lang- og pegefinger over dit Adams æble. Den øverste del af din langfinger vil definere, hvor undersiden af ​​dit skæg skal skæres, og du kan tegne denne linje med din trimmer. Følg den naturlige kurve af din kæbelinje for at finde din halsudskæring. Sæt en kort beskyttelse på din trimmer og trim omkring en tomme fra bunden af ​​din friske halsudskæring op ad kæbelinjen for at reducere kontrasten. For at få den ønskede skæg falme, fortsæt med at tilføje en længere beskyttelse til din klipper og trim skægget.

  • Få kvalitets skægplejeudstyr:

Du skal bruge en ordentlig skægtrimmer for at passe dit skæg og overskæg ordentligt. Der findes adskillige fremragende alt-i-én skægtrimmere til rimelige priser, der passer til en lang række hårtyper og stilarter.

De fineste skægtrimmere til mænd har styrken og tilpasningsevnen til at pleje alle former for ansigtshår og producere det færdige look, du ønsker. Vælg en ledningsfri maskine med en selvslibende klinge i rustfrit stål, en stærk motor, en vandtæt konstruktion for nemheds skyld og alt tilbehør.

Mr Beard Sweden har et stort udvalg af højkvalitets skægplejeprodukter. De har en lang historie i branchen og vil gøre alt for at sikre, at du får en behagelig og pålidelig oplevelse, når du bruger deres tjenester.

Seneste historier