Gratis ekspreslevering - 1 til 2 hverdage

At vaske dit ansigt ordentligt fører til et smukt ansigt, skyl af og gnid i skægvask. For at forstå de 7 fejl, der er lavet, når du vasker dit ansigt og skæg, skal du gennemgå punkterne nedenfor. Før vi går mod fejl, lad os hyre fagfolk som Mr. Beard til at forklare dem på en bedre måde.

Hvis du har spørgsmål eller forslag, bedes du sende en e-mail på kontakt@mrbeards.me.

  1. Enten vasker du dit skæg meget, eller også vasker du det ikke en gang

For at bevare dit skæg og din ansigtsskønhed skal du vaske dit ansigt mindst en gang om dagen.  Ud over dette kan du i sommersæsonen finde snavs og urenheder på huden. Når det kommer til skæg, skal du vaske dit ansigt enten en eller to gange om ugen.

  1. Vask skægget med den forkerte kropstemperatur

Normalt opleves det, at alle kan lide at streame varmt vand, og det kan fjerne din hud. Samtidig er det kolde vand med til at beskytte dine porer mod åbning. For at vide, hvilket vand der er bedst til at vaske dit ansigt og skæg, skal du prøve lunkent vand.

Hvis du har problemer, kan du sende en mail til kontakt@mrbeards.me.

  1. Du prøver den forkerte måde at vaske skæg og ansigt på

Når du vasker dit ansigt, skal du huske ikke at bruge en gammel sæbe til at skrubbe. Det indeholder skrappe kemikalier, og det er ikke godt for dit ansigt og ansigtshår. Har du nogensinde fundet kløende og stram hud efter brusebad? Hvis ja, er årsagen din sæbe. I stedet for at bruge gammel sæbe, kan du erstatte den med en specielt formuleret skæg- og ansigtsvask. Som et resultat vil det besejre grus og snavs på din hud og skæg uden at påvirke din huds pH-balance.

  1. Dine hænder fungerer ikke som professionelle

Bruger du en vaskeklud i bruseren? Hvis ja, skifter du det dagligt? Hvis svaret er nej, kan du enten skifte vaskeklud hver dag eller bruge hænderne til at skrubbe. Når bakterier stiger i varme omgivelser. For at undgå smitterisiko kan du skrubbe ansigt og skæg med hænderne.

  1. Du gør det på den forkerte måde

Ved hjælp af et rensemiddel kan du gnide dine cirkler i en udadgående retning. Hvis du bruger denne metode til at vaske dit ansigt og skæg, vil du forbedre blodgennemstrømningen i din krop og tone din hud.

Du kan groft vaske kanterne. I stedet for at vaske groft, skal du vaske med bløde og blide hænder. Hvis du fortsætter med en kraftig vask, kan du i sidste ende beskadige din hud. Hvis du begyndte at bruge en præcis metode til skægvask, skal du udføre dette trin med forsigtige hænder.

  1. Du gnider det på en rå måde

Når du tørrer dit ansigt, skal du i stedet for at gnide, klappe dit ansigt og skæg tørt. Der er flere grunde til at undgå at gnide dit ansigt og skæg. Årsagen er, at gnidning af huden kan fjerne fedtsyrer, lipider og proteiner, som giver dig mulighed for at forhindre, at dit ansigt irriterer.

  1. Du behøver ikke vente med at fugte dit skæg

Så snart du vasker dit ansigt, kan du bruge ansigtscremer og skægolier. Efter at have vasket dit ansigt, bliver dine porer nu åbne, og øjeblikkelig hydrering låser dine porer med vand. I stedet for at vente kan du bruge skægplejeprodukter uden stress.

For at få mere at vide om skægprodukter kan du sende en mail til kontakt@mrbeards.me.

Seneste historier