Gratis ekspreslevering - 1 til 2 hverdage

I sommersæsonen vil du gerne skifte til barbermaskinen.  Grunden til at bruge barbermaskiner er, at fugt, varme og en øget sandsynlighed for blottet hud er med til at fremme tanken om, at det kan være ubehageligt at have skæg fra juni til september.  Dette er dog ikke tilfældet. Hovedårsagen er, at dette spil ikke gør nogen forskel, og det får dig til at mærke sommerens varme.  For at forstå det på en bedre måde, kan du læse følgende artikel.

Vi er her for at fjerne hele varmeproblemet, men du tænker måske, hvordan det er muligt om sommeren at undgå varmeproblemet med skæg.  Selvom et skæg hjælper med at beskytte dig mod vind og regn. Som et resultat hjælper det dig med at glemme sommerens skægproblemer.  Derudover hævder mange skæggede mænd, at det køler din kæbelinje, for at fange en brise, kan du holde sved og fugt på dit ansigt.  Efter at have lært, at dit skæg er klar til sommer. Lad os nu gå videre til nogle af de bedste anbefalede tips til at bevare dit hotte look.  Før du går videre til tipsene, hvis du vil vedligeholde dit skæg, kan du få hjælp fra Mr Beard.

For at få fjernet din tvivl kan du sende en mail til kontakt@mr.beard.se.

3 tips til at bevare dit udseende

Her er nogle af de bedste tips til at passe på dit varme look.

  1. Undgå at svede skægget

Undvik att svettas skägget

Uanset om du har skæg eller skæg, vil du svede på dit ansigt.  Hvis du bor i et fugtigt klima, kan du ikke stoppe med at svede.

For at kende en af ​​de største fordele ved at have skæg i ansigtet, kan du få en ShamWow i ansigtet.  Ved hjælp af skæg og overskæg kan du styre svedens bevægelse mod ansigtet.

Sammen med dette, for at fjerne den døde hud, der er i dit skæg, skal du fjerne den med en 100% ornebørste.

Hvis du sveder mere, skal du i bad og vaske skægget hurtigt, hvilket gør din hud og skæg tørrere. For at undgå denne tørhed skal du bruge Skægvask og skyllemiddel .

  1. Trim

Hvis du har svært ved at holde et langt skæg, kan du godt beholde et kort skæg.  Hvis du synes, sommeren er hovedårsagen, kan du få noget ny stil.

Ifølge vores anbefaling kan du prøve at holde et chevronoverskæg, have det sjovt med Magnum PI eller Miami Vice Energy.  Hvis du er ny i verden af ​​overskæg, kan du vælge et skæg som en mulighed.

Trimmare

  1. Mad denne sommer

Du tror måske, at nogle af de bedste fødevarer til sommeren er de absolut værste for en skægget person.  For eksempel is, grillribs, s'mores, rundstykker, hummer, tacos, krabber, vandmelon, majskolber, hotdogs og mange flere.

Løsningen på dette problem er at have en lommekam med dig.

For at høre mere om skægvedligeholdelse kan du sende en mail til kontakt@mrbeard.se.

Seneste historier