Gratis ekspreslevering - 1 til 2 hverdage

Hvis du vil have et sundt skæg , skal du starte med sund hud. Men uden den rette hudplejerutine er det umuligt at forebygge problemer som indgroede hår, kløe og skæl. Du skal introducere daglig ansigtsfugtighedscreme i din hudplejerutine. Du skal tilføje et par dråber premium skægolie på toppen for ekstra blødhed.

Återfuktaskäggetdagligen

Fugtighedscreme er fundamentet og skægolie giver yderligere fordele. Men for at få det fulde udbytte af fugtighedscreme, bør du starte forfra.

Rens dit skæg og start med et rent ansigt: - for at fugte skæg og hud skal du sørge for at skægolien virker ved at trænge dybt ind i huden. Det er vigtigt at vaske dit ansigt en eller to gange om dagen. Vores krop frigiver naturlig olie i løbet af dagen og tiltrækker snavs, støv og giftige forurenende stoffer for at opbygge huden. Påføring af fugtighedscreme eller skægolie direkte oven på disse lag vil reducere dets effektivitet og føre til tilstoppede porer og udbrud.

Forstå din hud:- ligesom hvert ansigt er forskelligt, så er hver hud det også. Brug af den rigtige fugtighedscreme på din hud vil forbedre dens kvalitet og holde dig til at se ung ud. Men hvordan vil du bestemme din hudtype? Generelt har mænd tykkere og mere fedtet hud end kvinder; De fleste mænd vil bemærke en glans over deres ansigt sidst på dagen. Det betyder, at de har kombineret/normal hud. Hvis din hud ser fedtet ud, har du sandsynligvis fedtet hud.

  • Sensitiv hud: - Sensitiv hud er hud, der let rødmer og oplever en brændende fornemmelse, når et produkt påføres. Du bør undgå irriterende ingredienser som farvestoffer, parabener, alkohol og duftstoffer i sådanne tilfælde. Se efter de naturlige fugtighedscremer, der består af aloe vera og grøn te.
  • Tør hud: - identificeret ved lille olieproduktion, bør du bruge en fugtgivende rensecreme med en rig fugtighedscreme til denne hudtype. Du kan bruge et lag skægolie ovenpå.
  • Fedtet: - Med fedtet hud bør du vælge en ikke-fedtet formel, der absorberes hurtigt.
  • Kombination/Normal: - identificeret med gennemsnitlig olieproduktion, bør du bruge en medium fugtighedscreme, der giver fugt, men som ikke tilføjer overskydende olie til huden.

Skæg:- Når det kommer til daglig fugtgivende, forbliver mænd med tungt skæg forvirrede. Skæg er det tykkeste hår, som en menneskekrop producerer; derfor, for at vedligeholde og nære det, skal du tage støtte fra forskellige skægsmør/cremer skægolier, som er fyldt på markedet med tunge ingredienser. Det primære formål med disse produkter er at blødgøre de tykke knurhår, der findes på dit ansigt. Sørg for at vælge kvalitet og naturlige ting fra markedet, fordi der også er nogle billige produkter på markedet, der indeholder lavkvalitets syntetiske ingredienser afledt af petroleum. Ved regelmæssig brug kan du opleve udbrud og tilstoppede porer overalt på din hud.

Afsluttende ord

Hvis kvaliteten af ​​huden og skægget er din største bekymring, så kig efter de produkter, der er tilgængelige hos Mr. Skæg, der er fast mod huden, reducerer rynker, fine linjer og giver et poleret look til dit skæggede ansigt.

Seneste historier