Gratis ekspreslevering - 1 til 2 hverdage

I årevis troede skæggede mænd, at deres lodne ansigter fungerer som en naturlig isolator; derfor har du måske set så mange skæggede mænd om vinteren. Men ifølge videnskaben er det ikke gyldigt. Forskningen udført i 2015 viste, at hårene fundet på det menneskelige hoved, som er den mest almindelige vækst af hår på den menneskelige krop, ikke er i stand til at forhindre varmetab. Så det ville være korrekt at sige, at menneskehår, hvad enten det er på hovedet eller kinderne, giver ringe eller ingen varmeisolering.

Hvorfor føles det så som om skæg holder os varme, og barbering holder os kølige? Placeboeffekten er ansvarlig for dette. Denne person antager, at forbedringen er baseret på enkeltheden af ​​situationen frem for behandlingen.

Kort sagt har skægget ingen effekt på din kropstemperatur. Men med et skæg får du en chance for at se og føle dig fantastisk. Så det er ligesom en win-win situation.

Hvordan vedligeholder man et skæg på alle årstider?

Behåll skägget under alla årstider

I nogle år er det blevet en trend at holde skæg. Mænd elsker at beholde deres skæg, fordi det hjælper dem med at lave en stilerklæring. Det giver et skarpt og intelligent udseende på alles ansigt. Derudover skjuler den kæbelinjen og giver en perfekt kontrast til ansigtet, så det ser tiltalende ud. Men at vedligeholde et skæg er en udfordrende opgave , da det kræver meget tid og kræfter. Uanset om det er et fransk snit eller det plettede skæg, har hver form sine egne krav, der skal tages hånd om. Derfor, hvis du leder efter det perfekte skæg uden rodet hår eller skægknas, skal du have adgang til de perfekte skægplejeprodukter i din daglige plejerutine.

Skægvask til mænd: En skægvask hjælper dig med at slippe af med alt det snavs, urenheder og støv, der er i dit skæg og giver det et mere skinnende og glattere udseende. Det styrker skæggets rødder; forebygger hårtab og skæglidelser. Det hjælper med at få et mere følsomt og tæt skæg. Inden du køber skægvask på nettet, skal du overveje, at den skal være fri for parabener og sulfat.

Skægvækstolie: Det primære formål med skægolie er at styrke og nære dit skæg for at vokse tykkere og hurtigere. Hvis du har et pletvis skæg, bør du bruge skægolie, da det er med til at fylde skægget og få det til at se skinnende og sundt ud. Udover det reducerer den også frekvensen af ​​ridser og kløe, da den består af naturlige ingredienser.

Trådløs skægtrimmer: - Du bør have en trimmer i dit skab for at bevare glatheden og størrelsen af ​​dit skæg. Det ville hjælpe, hvis du ledte efter den, der kommer med forskellige størrelser af vedhæftede filer, da den giver dig mulighed for at få et pænere skæg. Skægtrimmeren skal være hudvenlig uden varmefunktion for at opnå det ønskede resultat.

Afsluttende ord

Det er nemt at dyrke skæg, men korrekt og konsekvent pleje er påkrævet for at holde dit skæg håndterbart, sundt og se godt ud. Du skal besøge Mr. Beard Sweden hjemmeside, hvor vi tilbyder eksklusive skægprodukter, der hjælper dig med at skille dig ud fra resten.

Seneste historier