Gratis ekspreslevering - 1 til 2 hverdage

Mænd over hele verden vil have et fuldskæg, der ser sundt ud. Skægmoden har været højdepunktet inden for herremoden i et stykke tid nu, og folk følger denne trend i disse dage. Tynd skægvækst er afhængig af mange faktorer, især genetiske faktorer. Nogle mænd har et meget tykt fuldskæg, mens mange kæmper for at have det samme. De vil ordne deres plettede skæg. Så hvordan dyrker en ræv en fipskæg? Hvad kan man gøre ved det? Her er nogle måder, hvorpå du kan have fuldskæg og reducere skæggets pletter.

1- Stol på dit skæg:

Dette lyder meget dramatisk, men det første skridt i retning af at rette dit plettede skæg er ved at stole på dit skæg. Hvis du har et pletvis skæg, så fortvivl ikke, fokuser på de områder, der har god skægvækst . Regelmæssig barbering og trimning er måske ikke den bedste løsning til at fikse det plettede skæg, vær i stedet tålmodig og vent på, at dit skæg vokser til sit fulde potentiale.

2- Vælg, hvad der er den bedste stil:

Et af de største problemer er, at folk tror, ​​at fuldskæg er den eneste gode skægstil. Dette er dog ikke sandt. Man skal være sikker på, at folk med plettet skæg kan have et meget godt og pænt skæg, der også ser velsoigneret ud. Man bør søge efter de stilmuligheder, der er tilgængelige for det skæg, personen har, og prøve stilen. Hvis det passer dig, er dit problem løst.

3- Pas på dit skæg:

Skæghår er meget mere følsomt end håret i din hovedbund og derfor bliver det ekstremt vigtigt at passe på skæghårene. Brug af naturlige skægplejeprodukter er det vigtigste. Brug skægolier rige på vitamin A, D og E. Foretrække skægolier, der har mættet eller enkeltumættet olie, såsom kokosolie og jojobaolie i stedet for dem med flerumættet olie. Du kan også bruge skægruller, som hjælper med at opretholde en god blodgennemstrømning til dine skæghårsække, så dit skæg får nok mineraler til vækst.

4- Træn dit skæg:

At træne dit skæg er at soignere det, så det følger den vej, du ønsker det skal følge. Sørg for, at efterhånden som skægget vokser mod sit fulde potentiale, vokser det mod de steder, der har mindre hår. Dette vil hjælpe dig med at dække de bare skægpletter.

5- Skift livsstil:

Den sidste men en af ​​de vigtigste ting at gøre er at sørge for, at du ændrer din livsstil til det bedste. Sov godt og motion. Dette vil hjælpe dig med at øge niveauet af DHT og testosteron i din krop.

Et plettet skæg er ikke noget at bekymre sig om. De måder, der er nævnt ovenfor, hjælper dig med at overvinde det, så du kan style dit skæg, som du vil.

Seneste historier