Gratis ekspreslevering - 1 til 2 hverdage

Et af de største fashion statements for mænd i disse dage er skægget. Mænd over hele verden har tilsluttet sig denne trend med gode skæg og skægstile. Skægget kan være minimalistisk med kort ansigtshår eller mænd kan have langt ansigtshår. Uanset længden af ​​håret på dit skæg, kræver det samme opmærksomhed som håret på din hovedbund. Så hvordan passer du på dit skæg? Her er 10 måder at passe på dit skæg.

1- Brug ernæring og vitaminer:

En af de faktorer, der kan hjælpe dig til at få et godt skæg, er ved at sørge for, at du har en kost med højt kulhydratindhold. Fokuser også på kost, der er rig på vitamin A, D og E. Proteiner og vitaminer er vigtige, men du vil ikke overdrive dem.

2- Holde ansigtshår rent:

En af de vigtigste ting at gøre for at passe på dit skæg er at sørge for, at det holdes rent. Overdriv ikke denne rensning, men sørg for at rense dit skæg en gang om dagen efter endt dag med skægvaskeshampooer og balsam.

3- Hydrater med skægolie:

Den vigtigste del her er at undgå skægolie, der bruger flerumættet vegetabilsk olie som hovedingrediens. Prøv i stedet olier med mættede eller enkeltumættede olier som kokos- og jojobaolie.

4- Børst og kam:

Essensen af ​​at bevare et godt skæg er at bruge en børste og en kam. Sekretion af talg er meget vigtig for skægvæksten. Børstning og kæmning hjælper på samme måde. 

5- Skægbalsam:

Skægbalsam er en skæg fugtighedscreme. Disse er kraftfulde fugtighedscreme, der hjælper dig med at holde dit skæg hydreret og stærkt.

6- Trimning af spaltede ender:

Hvis du har spaltede spidser i dit skæg, betyder det, at dit skæg er stift og groft. Shampoo og fugt dit skæg, og sørg også for at trimme de spaltede spidser.

7- Sov godt og motion:

At få nok søvn og motion påvirker dine niveauer af testosteron og DHT. Disse to er de vigtigste faktorer, der hjælper med skægvækst og vedligeholdelse.

8- Skægtilskud:

Selvom de fleste skægtilskud ikke er så nyttige, kan du stadig søge efter dine behov og se frem til at tage de kosttilskud, der kan hjælpe dig med at få et bedre skæg. Kosttilskud såsom D-vitamin er essentielle og kan tages, hvis det ordineres.

9- Stimuler cirkulationen:

Skægstimulatorer er ruller, der hjælper med at stimulere huden og hårsækkene. Disse ruller hjælper til bedre at levere de vigtige vitaminer og mineraler til skæghårene.

10- Stop med at lege med dit hår:

Ofte har folk for vane at lege med deres ansigtshår. Når du gør det, får han håret til at blive udsat for fysisk stress, hvilket kan føre til dårlig skægform og spaltede spidser.

Alle mænd har forskellige typer skæg, det er ikke svært at have et da det er en naturlig proces, faktoren for at vedligeholde skægget er noget der bliver vigtigt. De ovennævnte måder at marinere dit skæg på vil hjælpe dig med at bevare et skæg, der ligner dig.

Seneste historier