Gratis ekspreslevering - 1 til 2 hverdage

Er det muligt at dele skægtrimmere ? Da det ser ud til, at forskellige mennesker har forskellige svar på dette emne, skal du spørge dig selv, om du har et problem med at dele en skægtrimmer med nogen dette emne, du skal spørge dig selv, om du har et problem med at dele en skægtrimmer med nogen. For nogle er dette uden tvivl en af de mest modbydelige tanker, de nogensinde har haft, mens det for andre ikke ser ud til at påvirke det. Så lad os tage et kig på, hvad deling af en trimmer indebærer, og om det er en praktisk mulighed eller ej.

perfektablad

Kan to personer bruge én trimmer?

Når du beslutter dig for at dele din trimmer med en anden person, skal du sørge for at gøre det ordentligt. Trimmeren må ikke overføres fra en person til en anden uden at være blevet ordentligt rengjort og udskiftet. Dette vil eliminere muligheden for, at nogen pådrager sig en infektion som følge af, at mikroorganismer overføres fra en person til en anden via din trimmer. Trimmerdeling har dog nogle negative konsekvenser. Især når det spredes uhensigtsmæssigt. Du vil sandsynligvis udvikle hudallergi, hvis du bruger dine venners trimmere uden at tænke på hygiejne.

Del korrekt:

De kan faktisk opdeles for at besvare spørgsmålet direkte. Hvis du beslutter dig for at gøre det, så sørg for at gøre det korrekt. Du ønsker ikke at bruge en skægtrimmer , der er snavset eller har bakterier kravler hen over det fra sidste gang, det blev brugt. Som et resultat skal du sørge for, at alle i familien opretholder ordentlig personlig hygiejne, herunder grundig rengøring og desinficering af skægtrimmeren, før du lader andre bruge den. Det, du vil forhindre, er blot at overføre skægtrimmeren fra én person til en anden uden nogensinde at rense den.

Lad os tage et kig på, hvad en ideel trimmer er, og hvad den kan:

  • Ark, der er perfekte:

Rustfrit stål og titanium er kendt for deres ekstreme holdbarhed. De kan dog forårsage en allergisk reaktion, så de er meget ønskede egenskaber. Kløe, ubehag, barberkniv og barberkniv vil være sjældne, hvis du bruger nye, skarpe klinger på den følsomme hud, der omgiver det kropsområde, du arbejder på. Matte blade er derimod ikke ideelle, især når håret er groft. Hårene vil rejse sig højt og håne det stumpe blads udugelighed. Som et resultat skal du sørge for, at dine trimmere har skarpe knive.

  • Covers i forskellige størrelser:

Længden af ​​dit kropshår bør være fuldstændig under din kontrol. Dette skyldes det faktum, at gode trimmere normalt kommer med en række afskærmninger og tilbehør, der giver mulighed for præcis trimning og formning. For pæne og behagelige resultater anbefales det ofte at differentiere længden af ​​hår i kønsområdet lidt. Betræk i forskellige størrelser holder orden og orden og gør opmærksom på dit velplejede hår.

  • Let og lille:

Det anbefales, at du bruger en trimmer, der er let og nem at manøvrere rundt på din krop, ansigt, kønsorganer, inderlår og andre kropsdele. Du vil ikke have en trimmer, der er for tung, tyk eller akavet til at holde i lange perioder, når det kommer til dit hår.

I lang tid har Mr. Beard givet individer trimmere af høj kvalitet. Ikke alene er deres trimmer vandtæt, men det er også en 6 i 1 kombination, der nemt kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af én brug.

Seneste historier