Gratis ekspreslevering - 1 til 2 hverdage

Mange mænd foretrækker at holde deres skæg løst. Nogle individer ønsker dog, at de kunne vokse fuldskæg eller blot en skægstubbe, men er ude af stand til det. Næsten alle mænd stræber efter at have et skæg, der er naturligt fyldigere og sundere. For det meste med den stigende skæg-trend, kan du se mænd i alle aldre sportslige forskellige skægstile. Men efter at du har dyrket et skæg, skal du passe på det for at holde det godt og sundt. For at gøre det skal du holde dig til en skægplejerutine, der inkluderer regelmæssig rengøring og trimning af dit ansigtshår. At administrere et skæg tager samme tid og kræfter som at dyrke et skæg. Så læs videre for at lære om de vigtige skægplejeartikler, du skal have.

Skægsæbe:

Det allerførste skridt mod sund skæghygiejne er at rense det grundigt med en skægskylning. Almindelig sæbe og shampoo kan fjerne skægget for dets naturlige olier, hvilket gør det hårdt. Naturlige ingredienser og æteriske olier kan sikre, at dit skæg bliver grundigt vasket fra rødderne og op uden at udtørre den sarte hud nedenunder.

Skægolie:

skäggolja

Bortset fra barbering kan påføring af skægolie, især dem, der indeholder naturlige komponenter, fremme udviklingen af ​​ansigtshår. Disse forbindelser vil også fugte huden bag dit skæg, som ofte overses. For at holde dit skæg sundt og din hud glødende skal du kigge efter skægolier, der indeholder elementer som mandel, timian, argan og geranium. Lad stå natten over efter at have påført og masseret skægolie ind i dit ansigtshår.

Skægtrimmer og saks:

Skäggsax

Du skal nok få brug for lidt ekstra vedligeholdelse, når du vokser dit skæg ud, hvor du gerne vil trimme de omstrejfende hår. Du kan klippe indgroet eller kruset hår med saksen. Dette produkt bør være en del af dit plejesæt.

Barbermaskiner:

Rakhyvlar

Clippers er de bedste værktøjer til grundlæggende pleje og skægstyling, men du bør også rydde op med en traditionel barbermaskine for at få det bedst mulige look. Skægentusiaster ved allerede, at det anbefales at bruge en tveægget barbermaskine. Barbermaskiner bør foretrækkes frem for patronsystemer, da de giver en tættere barbering for meget færre penge og med en meget mindre negativ indvirkning på miljøet.

Derma rulle:

Når du glider en dermaroller over huden, genererer den små stiksår. Målet med disse punkteringshuller er at udløse en skadesreaktion i huden, som øger kollagendannelsen, som er afgørende for god hårvækst. Det kan bruges til at administrere aktive stoffer for at fylde, hydrere eller fremme kollagenproduktionen. Der er nogle beviser på, at micro-needling kan hjælpe med hårtab i hovedbunden, hvilket tyder på, at brug af en derma roller kan hjælpe dig med at få et pænere skæg hurtigere.

Mr Beard kan nemt give dig kvalitets skægplejeprodukter, som hjælper dig med at få mest muligt ud af dit skæg. De har alt, hvad en skægfan har brug for, lige fra skægvækstsæt til at hjælpe dig med at dyrke skæg hurtigere til skægvedligeholdelse.

Seneste historier