Gratis ekspreslevering - 1 til 2 hverdage

Hår ser ud til at være kommet for at blive, selvom mode kommer og går. I hvert fald for nu. Og så længe kropshår er på dagsordenen, er kuren og det nødvendige udstyr også for at holde fuzz i skak. Som følge heraf er valget af en elektrisk barbermaskine eller trimmer til dit badeværelsesskab en af ​​de vigtigste beslutninger, du vil træffe. Trimning, grunding og formning er lige så meget en del af en mands daglige rutine som en kold øl. Så her er ti ideer til, hvordan man bruger en hårtrimmer til mænd.

Hår på pubben:

Folk elsker at trimme under bæltet, men det er vigtigt at bruge det rigtige værktøj til dine private dele. Dette er det sidste sted på din krop, hvor sjusket teknik eller dårligt udstyr er acceptabelt. Se efter et firma, der har en kropsbarbermaskine, der kan navigere i dine nedre regioner med udsøgt følsomhed og samtidig give dig den glatte barbering, du ønsker.

Bagdel:

Trimning kan nemt udtynde dit rumpehår, uanset om du har lidt rygfuzz eller en fuld behåret måtte. Brug en guidekam til at opnå den ønskede længde og barber på våd eller tør hud for en glat barbering, der ikke efterlader dig med smertefulde skægstubbe næste dag.

Hår på panden:

En advarsel: Forkert brynbørstning kan alvorligt tynde dine bryn ud, så fortsæt med forsigtighed, da disse lokker muligvis ikke vokser helt ud, hvis du laver en fejl. Mange mænd plejer deres bryn, men hvis du ikke ønsker at gå til en skønhedsplejer, er en trimmer din bedste mulighed.

Hår i øret:

Mange øre- og næsehårstrimmere er designet til at fjerne øre- og næsehår uden at kroge eller trække. Forsøg på at trække gør ondt og kan føre til follikelinfektioner, og brug af saks kan resultere i smertefulde svie eller sår. Denne mindre, lette og vandtætte trimmer er en fantastisk investering til små hårfjerningsopgaver, da du sandsynligvis foretrækker tuefri ører og næsebor.

Hår på benene:

Mænd barberer deres ben i større antal end nogensinde før, hvad enten det er til sport, bodybuilding, tatovering eller personlig præference. De seneste år er tabuet omkring mænds pleje falmet betydeligt, og hvordan du passer på din krop og dens æstetik er helt op til dig. Vælg, hvor du vil trimme og trimme eller barbere dig til dit hjertes lyst.

Armhulehår:

Mange mænd barberer deres lemmer af forskellige årsager. Trimmeren med flere hoveder er ideel til barbering eller trimning af armhår, uanset om du er en konkurrenceatlet eller blot foretrækker en hårfri krop. Den er desuden vandtæt, så du kan bruge den både våd og tør.

Hår på ryggen:

Selvfølgelig er kropshårtrimmere tilgængelige til solobarbermaskiner, der ønsker at holde deres ryghår under kontrol. Hvis du er klar til at tage kontrol over dit ryghår, kan du nemt bruge multihovedtrimmeren og få mest muligt ud af din hårplejetid.

Din vrede

At barbere dit hoved er både punk og praktisk. Kortere hår er bedre, hvis din hårgrænse er ved at falde i glemmebogen. Du kan trimme for at holde siderne stramme eller lige for en glat, super cool, ingen hårrester med trimmerens guidekamme.

Brysthår:

Utallige mænd foretrækker en glat brystkasse, og barbering har den effekt at forbedre muskeldefinitionen. Mens nogle mænd foretrækker voksning, anbefaler forskere at springe smerterne og udgifterne over og investere i en multi-task trimmer i stedet for. Du kan gå så glat, som du vil, med justerbare styrekamme og premium keramiske klinger, så du undgår snit, træk og smertefuld voksning.

Ansigtshår:

Du kan bruge en elektrisk hårtrimmer for at få et helt glat ansigt eller for at holde dit skæg i form. Med justerbare hoveder, der lader dig vælge din ønskede hårlængde, trimmer den bedste kropshårtrimmer sikkert fra top til tå.

Mr Beard kan nemt give dig den bedste kvalitet til krops- og ansigtshårstrimmere, samtidig med at du sikrer en jævn og pålidelig arbejdsoplevelse.

Seneste historier