Gratis ekspreslevering - 1 til 2 hverdage

Det er vigtigt at forstå, hvordan man rengør en skægtrimmer. En mands plejesæt er ufuldstændig uden en skægtrimmer. Selv for mænd, der bruger skægtrimmere dagligt, er det overraskende nemt at rengøre dem, hvis du forpligter dig til at gøre det regelmæssigt. En velholdt trimmer fremmer sund hud og beskytter dig mod forskellige hudsygdomme. Så tag et kig på tipsene nedenfor og husk dem for at få mest muligt ud af din skægtrimmer .

Tjek om din skægtrimmer kan bruges både våd og tør:

Inden du begynder at skylle din elektriske enhed, skal du dobbelttjekke, at den er skylbar i første omgang. Du vil uden tvivl blive forkølet.) Nogle trådløse enheder er ikke beregnet til at blive brugt i regnvejr, men en hurtig internetsøgning efter din produktmodel vil give dig de oplysninger, du har brug for. Sørg for at få et vådt/tørt design, når du køber din næste skægtrimmer. Dette vil gøre processen meget lettere og give mulighed for en hurtig vask med varmt vand for at skylle enheden mellem flere rituelle rengøringer. Sørg for at gøre dette efter hver brug.

Gem den lille børste, der fulgte med enheden:

Mange fyre smider også den lille børste, der følger med deres trimmere, væk. Du spekulerer måske på, om du nogensinde kommer til at bruge denne lille børste, eller om det bare er spild af plads. Den lille børste er inkluderet til at trække små hår og snavs ud fra klipperens tænder, samt alt genstridigt, der ikke vil blive skyllet ud, mellem eventuelle beskyttelseskamme. Dette skal gøres inden trimmeren bliver våd, ifølge reglerne. Du kan dog bruge den lille børste både under og efter skylning til at tjekke for dvælende rester.

Lad din skægtrimmer lufttørre inden opbevaring:

Når du har skyllet eller renset det, skal du stille det til side til tørre på et køligt, tørt sted, før du lægger det væk. Du risikerer at ruste eller samle bakterier, hvis du opbevarer det uden at lade det tørre, hvilket modarbejder formålet med at beskytte enheden og dit helbred. Hold trimmeren væk fra fugt og støv, når du opbevarer den mellem brug. Bare læg den i en dertil beregnet boks eller læg den tilbage i en kasse, når den er helt tør.

Børst tænderne på skægtrimmeren:

Det er også en god idé at have en ekstra tandbørste ved hånden til den lille børste. Brug en ny i stedet for en gammel med skøre børster. Når du har brug for børster, der er faste og effektive, er det tid til at bruge dem. Børst forsigtigt trimmerens tænder en gang om ugen, eller efter hver 2-3 trim, med en tandbørste dyppet i håndsæbe eller kropsvask. Denne tandbørste er dedikeret til den skummende opgave at desinficere, mens den lille børste vil blive brugt til simpel fejning. I processen kan det også opfange nogle anomalier. Rengør alt med varmt vand og opbevar efter instruktionerne.

Mr Beard kan problemfrit give dig den bedste kvalitet til mænds skægtrimmere , der ikke kun får dig til at ligne en gentleman, men også er ekstremt nemme at rengøre og vedligeholde.

Seneste historier