Gratis ekspreslevering - 1 til 2 hverdage

Derma Rollers er et produkt, der kan hjælpe med at helbrede huden, udglatte rynker og den naturlige behandling af ardannelse forårsaget af acne og rosacea. Denne dermaroller er ikke kun en effektiv tilgang til behandling af hudproblemer, men den hjælper også med mange typiske skægproblemer.

Hvad er den ideelle metode til at bruge en Derma Roller på dit skæg?

Selvom micro-needling ikke er raketvidenskab, er der et par ting, du skal huske på, når du begynder at rulle ansigtet. Så lad os forstå, hvad du skal gøre, før du starter behandlingen, og så gennemgår vi, hvad du kan forvente under proceduren.

Følgende retningslinjer gælder for alle hudtyper; din læge kan dog foreslå, at du får en ny pind, hvis du har følsom hud.

  • Rutine for Pre-Micro-Needling

Man bør udføre en pre-micro needling rutine, før man bruger skægrullen. Dette vil hjælpe din hud med at være klar til behandling. Så hvad er dine muligheder? Man bør bruge en let rens eller en eller anden eksfolierende scrub til at vaske ansigtet. Efter rengøring og tørring af ansigtet kan skægvæksten forbedres ved hjælp af en derma roller.

  • Tryk på disse roller

Sørg for ikke at lægge for meget pres på rullen. En lappetest på hånden er en glimrende måde at begynde at regulere dette på. Du presser sandsynligvis for hårdt, hvis det gør ondt. Antag, at du ikke føler ubehag. Det er det ideelle tryk at bruge i ansigtet. Da der ikke er nogen modstand på din hånd, skal du muligvis bruge lidt mere kraft på steder som kindområdet.

  • Varighed

Du kan bruge en derma-rulle til at danne skæg i alt mellem 1 og 7 minutter, men ikke længere end 7. Blødning, ubehag og andre ubehagelige bivirkninger kan opstå, hvis proceduren varer i længere tid. Bare dobbelttjek, at du har dækket alle de områder, du vil forbedre.

  • Retning

Sørg for at scrolle i alle retninger - lodret, vandret og diagonalt for de bedste resultater. Du vil sikre dig, at dit ansigt er godt dækket. Du behøver ikke være særlig opmærksom på dette trin, da du vil være i stand til at genkende, hvilke måder der er mest produktive for dig over tid. Start med at gå gennem alle retninger og lad din ekspertise guide dig! 

Er det godt at bruge Derma Rollers til skægvækst?

Selvom der ikke er blevet forsket meget i, om en derma roller kan forbedre hårvæksten, har flere mænd hævdet positive resultater. Nogle er skægfællesskaber på internettet, der sammenligner før- og efterbilleder.

Derudover viste en undersøgelse, at brugen af ​​micro-needling i kombination med minoxidil lotion kan hjælpe hårvækst. Selvom minoxidil lotion er den eneste FDA-godkendte behandling for hårtab, har nogle mænd klaget over rødme og irritation i hovedbunden efter at have taget det. men bare rolig; det kommer vi til senere.

Hr. Beard derma rollers sikrer, at brugerne tilbydes de bedste resultater. Den er skabt til alle hudtyper og hjælper med at opnå det perfekte efterspil efter derma rolling. Det er vigtigt at vælge det rigtige produkt, og Mr. Brød sikrer standarder for sine kunder.

Seneste historier