Gratis ekspreslevering - 1 til 2 hverdage

Kan du bruge en derma roller til at stimulere skægvækst? Lad os se det i øjnene: ingen gadget, trick eller lyssky tip er off limits, når det kommer til at dyrke det bedste skæg. At dyrke skæg kræver engagement og evnen til at tænke ud af boksen. Det kræver også, at du vurderer kvaliteten af ​​huden bag skægget og vælger de ideelle skægolier til skægpleje.

Der er flere regler at følge, når det kommer til at dyrke skæg. Det betyder at forblive hydreret hele tiden, spise godt, vælge den mest ekstraordinære skægvækst og fremragende merchandise og primært sikre korrekt blodgennemstrømning til ansigtsområdet. Derma rollers er blevet berømte blandt mænd, når de bruger dem til skægvækst.

 Hvordan virker Derma-Rollers?

Derma-ruller er mindre, håndholdte enheder, der ligner en lille kegle, men i stedet for pigge indeholder rullehovedet hundredvis af små nåle. Disse tynde nåle lige under hudens overflade tilskynder til kollagendannelse, som kan opstramme huden og reducere forekomsten af ​​ar. De kan også stimulere hårvækst ved at forbedre blodgennemstrømningen til området.

Kvinder brugte dem til at minimere rynker og ar i ansigtet, men mænd opdagede dem hurtigt og begyndte at bruge dem til at behandle hovedbund og plettet skæg. Kollagen er blandt kroppens vigtigste strukturelle proteiner, og det findes i vores bindevæv som negle, hår og hud.

Hvordan derma rollers kan hjælpe med skægvækst

Microneedlings evne til at forbedre hudens sundhed er bredt dokumenteret. Der har været en del forskning i effektiviteten af ​​micro-needling til at fremme hovedhårvækst, men der er ikke forsket meget i, hvor meget derma rollers kan hjælpe med skægvækst.

En undersøgelse fra 2016 viste dog, at minoxidil (Rogaine) kan forbedre skægvæksten marginalt. Microneedling viste lovende behandling af hårtab i en undersøgelse fra 2017, især når den blev kombineret med yderligere behandlinger, herunder minoxidil og topiske steroider.

Microneedling kan øge skæghårvæksten, øge næringsrig blodtilførsel til området og stimulere kollagen- og keratindannelsen. Sund cirkulation er afgørende for hårproduktion og hudsundhed. En derma roller kan også inducere sekretion af stamcellevækstfaktorer.

Er det nødvendigt at mikronåle skægget regelmæssigt?

Der er potentielle risici forbundet med dermaroller , da de trænger ind i huden. Brugere kan opleve mindre hudirritationer i starten, såsom rødme og betændelse, men disse bivirkninger bør aftage efter et par dage.

Du kan også opleve let blødning. Hvis du oplever meget blødning, kan du trykke rullen for hårdt mod huden.

De fleste eksperter foreslår at bruge en derma roller to gange om ugen til hårvækst i ansigtet. Lad huden restituere og reparere sig selv, før du punkterer den igen med Derma Roller, og for at få det bedste resultat bør mikroneedling udføres hver tredje dag.

Størrelsen på nålene spiller selvfølgelig en væsentlig rolle for, hvor ofte du kan bruge Derma Roller. Du kan Derma Roll hver dag, hvis det er en 0,25 mm nåletype. Hvis din rulle har en mere ekspansiv nålestørrelse på 0,5 mm, skal du holde dig til 2x om ugen-reglen. Du kan roligt rulle ansigtshårregionen en gang om ugen med 0,75 mm Derma Rollers.

Seneste historier