Gratis ekspreslevering - 1 til 2 hverdage

Har du svært ved at gro dit skæg? Ikke alle er velsignet med godt skæghår. I denne artikel vil vi gennemgå nogle af de mest organiske måder at tykkere og fylde dit ansigtshår på. Ved at implementere disse tips og tricks vil du bemærke øget skægvækst.

Hold huden ren og fugtet.

At holde dit ansigtshår rent og fugtet er bare at tilbyde dit skæghår et bedre miljø for vækst. De skal være fri for snavs, død hud og olie, hvilket forhindrer hårsækkene i at knække. Fugtgivende sikrer, at huden ikke føles tør, fjerner skællende og tør hud. Ren ansigtshud fremmer hårvækst. Skæghår vokser meget hurtigere ud, hvis du rengør og fugter hele tiden.

Søvnkvalitet

Undersøgelser har vist, at ikke at sove ordentligt vil reducere den naturlige produktion af testosteron i kroppen. Det betyder mindre DHT for receptorerne i ansigtshåret. Dette vil få skæghår til at vokse langsomt.

Træn regelmæssigt

Regelmæssig motion vil forbedre blodcirkulationen i ansigtet og forbedre hårvæksten. Ansigtshår kræver et konstant flow af næringsstoffer og hormoner ind i hårsækkene, så de spirer hurtigt og kraftigt. Regelmæssig motion hjælper med at slippe af med giftstoffer fra huden, som giver næring til håret. Ansigtsmassage er også en god måde at øge blodcirkulationen i ansigtet.

Tjek for indgroede hår.

Et indgroet hår er pincet eller barberet hår, der vokser tilbage ind i huden. Dette fører til betændelse i huden. Ansigtshår vil vokse ujævnt, hvis der er indgroede hår i ansigtet. Så man skal kontrollere indgroede hår omhyggeligt. Eksfoliering af huden hjælper med at slippe af med indgroede hår.

Hav en sund kost

Visse vitaminer kan hjælpe hårsækkene, som allerede er holdt op med at vokse, med at blive aktive igen. Sørg for at få en sund mængde D-vitamin i din kost. Nogle gode kilder til D-vitamin er æg, fisk og plantebaseret mælk. Forskning har vist, at vitamin B også fremmer sund hårvækst. Vitamin B12 i fisk og kød og biotin i brød, nødder og mejeriprodukter er perfekte til et sundt skæg.

Afstå fra barbering

Modstå trangen til at barbere dit skæg. Lad det vokse ud i mindst fire til seks uger. Når du har vænnet dig til denne cyklus, vil du til sidst bemærke den drastiske ændring i dit skægvækst. Når det er vokset ud, kan du soignere skægget, som du vil. At forme eller trimme ansigtshår i vækstfasen kan reducere væksthastigheden.

Håndter stress

Man bør hvile godt og håndtere stress, så de beskadigede hudceller reparerer sig selv. Dette vil hjælpe med at fremme skægvækst . Motion er også en god måde at håndtere stress på. Blodcirkulationen vil igen fremme hårvæksten.

Opsummering

At vokse skæghår kan være en lang proces. Tålmodighed er nøglen til at opnå perfekte resultater. De ovenstående tips og tricks er gennemprøvede og lover dig sundt og fuldskæghår.

Seneste historier