Gratis ekspreslevering - 1 til 2 hverdage

At rejse kan være svært for en meget velplejet hårvækst i ansigtet, men med de rigtige ting. Mens du konkurrerer, kan du stadig holde dit skæg flot. Uanset om du holder en kort weekend eller en længere ferie.

Her er nogle vigtige ting at pakke til dit ansigtshår.

  1. Ansigtshårolie: Ansigtshårolie er et ubestrideligt krav for alle, der ønsker en whisky. Det hjælper med at mætte og støtte skæg og hud og forhindre irritation og tørhed. Kig efter en målekande med ansigtshårolie, som du kan smide i din bagage uden stor indsats.

stödja skägget

  1. Ansigtshårsalve:Ansigtshårsalve er ligesom ansigtshårolie, men har en tykkere konsistens, hvilket gør den ideel til dem med længere eller bredere skægstubbe. Det kan også hjælpe med at style og forme dit skæg og holde det til at se perfekt og rent ud.
  1. Ansigtshårbørste:En lille søgning efter ansigtshårvækst er afgørende for alle, der udforsker ansigtshår. Det kan løsne dit ansigtshår og holde det glat og fejlfrit. Kig efter en børste med fine tænder, der kan klare sammenfiltringer uden at trække eller beskadige skægget.
  1. Moustachevoks:Hvis du har et overskæg, kan det være en livline at trykke på en lille bakke med overskægsvoks. Det hjælper med at holde overskægget pænt og forhindrer vildfarne hår i at havne i munden eller næsen.
  1. Trimmer:Afhængigt af hvor længe du har tænkt dig at være væk, kan det være glimrende at skubbe på en lille trimmer. Det giver dig mulighed for at holde dit ansigtshår på linje, håndtere eventuelle omstrejfende hår eller holde styr på din ansigtshårform.
  1. Rensning og pleje:Ligesom håret på dit hoved kan ansigtshår drage fordel af en god rensning og pleje. Se efter en blid, sulfatfri ansigtshårrens og en balsam, der ikke fjerner skægget for dets normale olier. 
  1. Saks:Hvis du ikke vil pakke en trimmer, kan en lille saks være en god mulighed. Det giver dig mulighed for at styre dit ansigtshår eller overskæg fra sag til sag uden at optage for meget plads i din bagage.

Du kan holde dit ansigtshår til at se bedst muligt ud, når du har kort tid ved at bruge disse grundlæggende forberedelser. Et velplejet skæg kan hjælpe dig med at føle dig selvsikker og forberedt, uanset om du udforsker en ny by eller laver en scene i dit nabolag. For at minimere pladsen i din bagage skal du altid tjekke flyselskabets standarder for eventuelle restriktioner på væsker eller skarpe genstande. Glem heller ikke at medbringe versioner i rejsestørrelse af dine bedste genstande. Med disse forsyninger er du klar til alt, hvad dine bevægelser kaster på dig.

Hr. Bear tilbyder produkter af høj kvalitet til mænd, der forbedrer dit udseende og er nemme at pleje.

Seneste historier