Gratis ekspreslevering - 1 til 2 hverdage

Som en ekspert frisør kan din saks være det vigtigste stykke udstyr i dit lager. Det er vigtigt at holde din saks vedligeholdt og skarp for at sikre, at den yder deres bedste og fortsætter i uendelig fremtid. I denne blog vil vi dække nogle vedligeholdelses- og slibningstip, der hjælper dig med at administrere dine ekspertsakse.

Tips til støtte:

  1. Rengør saksen konsekvent: - Efter hver brug skal du tørre saksen af ​​med en fin klud for at fjerne hår, produktudvikling eller snavs. Du kan også bruge en lille børste til at stoppe snavs fra vendeområdet eller mellem kanterne.
  1. Slip saksen med olie: - For at din saks kan fungere uden problemer, er det vigtigt, at du olier dem regelmæssigt. En eller to dråber smøremiddel skal påføres kanterne og drejeområdet, og saksen skal derefter åbnes og lukkes mange gange for at fordele olien jævnt.

Olja saxen

  1. Opbevar saksen korrekt: - Når den ikke er i brug, skal du opbevare saksen i et beskyttende etui eller lomme for at undgå beskadigelse og holde dem rene. Prøv ikke at smide dem i et skab eller efterlade dem ubeskyttede mod fugt eller høje temperaturer.
  1. Undgå at tabe eller misbruge saksen: - Hvis du ved et uheld taber eller bruger saksen til andre formål end at trimme hår, kan du beskadige kanterne, snoet eller håndtaget. Håndter din saks med omhu for at holde dig væk fra meningsløse kilometer.
  1. Tips til slibning: - Over tid mister selv den bedste kvalitetssaks deres skarphed og skal slibes. Fokuser på, hvordan din saks føles og virker – hvis den føles sløv eller trækker dit hår, er det et ideelt tidspunkt til en slibning.

Tips för slipning

  1. Ansættelse af en ekspert til afslibning: - At afslibe saksen selv kan være farligt og kan føre til yderligere skader. Alt andet lige, vælg en ekspert slibeledelse, der bruger betydelig tid på at slibe stylingssakse.
  1. Bevar en pålidelig spids: - Når du sliber din saks, er det vigtigt at holde en stabil spids for i det mindste at garantere slibning og en glat front. Følg producentens forslag til den korrekte timing eller søg vejledning hos en ekspert slibemaskine.
  1. Test saksen efter slibning: - Når saksen er slebet, kan du teste dem på et par hår for at se, om de klipper glat og jævnt. Hvis de ikke fungerer godt, hvis de ikke fungerer godt, kan det være den perfekte mulighed for en ekspertændring eller en forandring.

Hvis du følger disse vedligeholdelses- og slibningstip, kan du holde din ekspertsaks i topform og være forberedt på enhver eventualitet. Regelmæssig rengøring, oliering og kapacitet vil hjælpe med at forlænge levetiden af ​​din saks, og professionelle slibetjenester kan holde din banebrydende præcis. Din saks vil tjene dig godt i lang tid, hvis du passer på dem ordentligt.

For at give dig nem ekspertise tilbyder vi dig de mest moderne skæg- og skønhedsprodukter af høj kvalitet til mænd, såsom et professionelt saksesæt, et skægvækstsæt , et skægaktiveringsserum og en skægtrimmer .

Seneste historier