Gratis ekspreslevering - 1 til 2 hverdage

Skæg er modetrenden i disse dage. Mænd over hele verden har accepteret skæg som et stort fashion statement og er begyndt at style skægget i flere stilarter. Men problemet er, at ikke alle mænd over hele verden kan dyrke skæg. Der findes nogle løsninger til at hjælpe mænd med at få fuldskæg. En sådan løsning, der bruges af mænd, er brugen af ​​Derma-ruller. Derma rollers er enheder specielt designet til at forynge huden. Men der svæver en sky af tvivl over dem. Hjælper derma rollers med skægvækst? Her er svaret på denne tvivl:

1- Blodcirkulation og hårvækst:

Den primære anvendelse af en derma roller er, at den stimulerer blodgennemstrømningen. Ligesom andre vitale ting i din krop, afhænger håret på din hud meget af de næringsstoffer, det modtager fra din krop. Din blodgennemstrømning er nøglen til din hud og dit hår, og disse kræver adgang til disse næringsstoffer. Næringsstoffer som zink og jern sammen med en lang række andre næringsstoffer er et must for, at dit perfekte skæg kan vokse. Disse roller hjælper med at øge din blodcirkulation. Blodet er bæreren af ​​disse vitaminer og mineraler. Øget blodcirkulation betyder også, at en større mængde mineraler og vitaminer vil være tilgængelige for håret at få adgang til og vokse.

2- Kollagen:

Kollagen siges at fremme skægvækst på mange måder. Kollagen indeholder aminosyrer. Aminosyrer er vigtige for dit skæg og hud. Aminosyrer opbygger hårprotein og styrker huden, der holder dit hår. Vores krop indeholder en stor mængde af disse aminosyrer, det er bare, at vi skal have adgang til dem. Dermaroller kommer herind. Derma rollers siges at øge kollagenproduktionen under din hud og dermed forbedre hud- og hårvækst. Kollagenet øger ikke kun skægvæksten, det forbedrer også den generelle kvalitet af det hår, der allerede vokser.

3- Arbejdet:

Dermarollers er designet på en måde, der er med til at sikre, at de rigtige ingredienser fra skægvæksten når det rigtige sted. Dermarollers har en lille tromlelignende rulle, der har meget små nålelignende fremspring på overfladen. Disse meget tynde nåle punkterer overfladen af ​​huden. Denne punktering af huden får blodet til at flyde mod overfladen af ​​huden, hvilket tillader vigtige ingredienser som zink og jern at flyde mere mod hudvævet. Dette fremmer også produktionen af ​​kollagen.

Derma rollers er et meget velkonstrueret produkt designet til at sikre, at kroppen modtager den stimulering, der kræves for hårvækst. Da de kan opfylde formålet med at skabe stimuli, der er nødvendig for hårvækst, kan vi sagtens sige, at ja, Derma rollers hjælper med skægvækst.

Seneste historier