Gratis ekspreslevering - 1 til 2 hverdage

Fyre forsøger at vise deres stil med deres veltrimmede skæg. Mens nogle kan lide at få en salonbehandling, foretrækker andre at trimme deres skæg derhjemme. Men at vælge den rigtige skægtrimmer er en udfordring for mange mænd. Mr. Beard har bragt gode nyheder til skægbevidste mænd. Det er en af ​​de pålidelige platforme til at finde de mest innovativt designede skægtrimmere.

Skäggtrimnings- och grooming kit

Udnyt gratis fragt og rabatter-

Mr Beard har en samling af professionelle standardskægtrimnings- og plejesæt . Tro dog aldrig, at du skal overskride dit budget. Du har chancen for at få op til 50% rabat på produkterne.

Derudover sparer du mere, hver gang du afgiver en ordre. Du skal ikke betale forsendelsesgebyret hos Mr Beard. Når du har afgivet din bestilling, modtager du varen inden for 1 til 2 dage. Mr. Beard er også meget bekymret over kundeservice og løser dine spørgsmål uden forsinkelse.

Grooming kit, som enhver mand drømmer om-

6-i-1 skægtrimmer

Mr. Beard ved, at du kan lide at få flere løsninger fra en enkelt pakke. Derfor har den inkluderet 6-i-1 skægtrimmesættet i kollektionen. Hvad får du i pakken?

  • Skægbarbermaskine
  • Trimmer i fuld størrelse
  • Trimmer til kropshår
  • Næse- og ørehårtrimmere
  • Designtrimmer
  • Præcisionsstrimmer

Således kan du vælge dette sæt og bruge det rigtige plejeapparat til dine behov. De vandtætte trimmere, der er nemme at rengøre, har skarpe klinger og et LED-display. De batteridrevne systemer gør din tuning-opgave nemmere.

Skæg glattejern

Du kan ikke lide dit krøllede skæg. Men langt skæg har naturligvis disse problemer, og derfor kan du købe et skægglattejern hos Mr Beard. Dit skæghår vil være under din kontrol.

Du kan glatte krøllet hår og glatte sidehår. Det avancerede skæg glattejern virker hurtigt og forårsager ikke skade på din ansigtshud. Baseret på hårets tilstand kan du justere temperaturtilstanden. Kablet giver dig mulighed for at dreje enheden i enhver retning.

Skægvækstsæt-

Tykt skæg er altid noget, enhver mand ønsker. Men nogle fyre finder skaldede pletter og tyndt skæg i ansigtet. Mr. Beard har fjernet deres bekymringer med skægvækstsættet. Inden for 5 til 6 måneder vil du finde dit ansigt dækket af skæg. Skægvækstsættet indeholder en række genstande såsom en derma roller, aktivator serum, desinfektionsmiddel og kam.

Rullen aktiverer dine hårsække i ansigtet, mens serummet nærer dem. Desinfektionsmidlet er nyttigt til rengøring af dermarolleren. Derudover kan du bruge kammen jævnligt til at pleje dit skæg. Ved at bruge rullen 2 til 3 gange om ugen får du resultatet. Men barber ikke dit skæg, når du bruger skægvækstsættet.

Således vil du have flere løsninger fra en enkelt platform - Mr Beard. Disse skægprodukter fås til en rimelig pris.

Seneste historier