Gratis ekspreslevering - 1 til 2 hverdage

Trimmer med flera funktioner som kan användas för en mängd olika applikationer

Evnen til at dyrke et tykt fuldskæg er det ultimative bevis på en mands maskulinitet. Det har en vis styrkende kvalitet, som om du kunne kæmpe med en bjørn, fange en fisk med dine bare hænder eller deltage i andre macho-sysler. Men at dyrke skæg kræver mere end bare at smide din barbermaskine; det kræver tålmodighed, vedholdenhed og en overnaturlig evne til at modstå trangen til at klø. Alt, selv dit skæg, er påvirket af dit generelle helbred. Du kan ikke ændre dine gener, men du kan forbedre dit helbred og få et fyldigere skæg hurtigere ved at tage bestemte livsstilsvalg. Her er nogle tips til at få et tykt, skinnende skæg på ingen tid.

Øg hårvæksten!

At spise sundt og passe på din krop kan hjælpe dit skæg med at vokse hurtigere. Da hår hovedsageligt består af protein, vil proteinrige fødevarer som fed fisk, magert oksekød og kylling forbedre dit skæg. Øg dit forbrug af sunde mættede fedtstoffer, såsom dem der findes i nødder, skaldyr og æg. Forhøjede testosteronniveauer, som er nødvendige for et sundt, tykt skæg , vil blive fremmet af disse produkter. Grønne bladgrøntsager, såsom spinat og grønkål, er også gavnlige for din kost, fordi de hjælper med omsætningen af østrogen, hvilket resulterer i et højere niveau af testosteron i dit system. Undgå junkfood med højt sukkerindhold, da de ikke indeholder næringsstoffer. Vitaminer og næringsstoffer hjælper med at forbedre hårets sundhed og fremme skægvækst. Biotin, et kostvitamin, der findes i apoteker og helsekostbutikker, er måske det mest effektive supplement til at fremme hårvækst.

Bekæmp trangen til at style dit skæg for hurtigt!

Du bør vente, indtil skægget er vokset i mindst fire uger, før du bruger en saks eller skægtrimmer på det. Fordi individuelle hår vokser med forskellig hastighed, kan nogle områder af dit ansigtshår tage længere tid at udvikle end andre. Giv dig selv tid til at observere, hvor meget du kan vokse, før du former og trimmer. Det er nemmere at arbejde med, jo mere hår du har. Efter at have ladet naturen gå sin gang og dyrke dit skæg i fire til seks uger, kan du begynde at tænke over, hvilken skægstil du ønsker. Du lader det måske være - vildt, råt og umiskendeligt maskulint.

Skægvækstsæt!

Microneedling er velkendt for sin evne til at forbedre sund hud. Der har været nogle undersøgelser, der indikerer anvendeligheden af micro-needling til at tilskynde til udvikling af hovedbunden, men der har været få videnskabelige data om, hvor meget derma rolling kan fremme skægvækst . Microneedling viste også lovende behandling af hårtab i en undersøgelseskilde, især når det blev kombineret med andre terapier såsom minoxidil og eksterne steroider. Mens det påvirker kollagen- og keratinsyntesen, kan mikroneedling forbedre skæghårvæksten ved at øge næringsrig blodforsyning til området. For en sund hårudvikling og hud er god cirkulation afgørende. En derma roller kan også bruges til at stimulere huden.

Mr. Beard kan nemt give dig de bedste skægvækstsæt på markedet, som ikke kun virker, men også giver dig en behagelig og afslappende oplevelse, mens du bruger dem.

Seneste historier