Gratis ekspreslevering - 1 til 2 hverdage

det ultimata skäggvårdssetet

Mange skæggede mænd bruger et skægplejesæt som deres bedste plejeværktøj, fordi det er en alt-i-én løsning til at holde deres skæg sundt. At inkludere en naturlig skægolie af god kvalitet, uanset længden på dit skæg, er en fantastisk metode til at holde dit skæg blødt, fugtet og kløe frit, mens du minimerer og fjerner skæl. Lad os nu se på, om du skal bruge et naturligt skægplejesæt, hvis det får dit skæg til at vokse sig større, og hvordan de maksimerer din skægvækst og giver dig sundt, fyldigere ansigtshår.

Det holder dit skæg rent og sundt!

Blandt de første ting, du bør lære om grundlæggende skægpleje, er at undgå at bruge sæbe til at rense det. Sæbe er ikke et venligt element for dit ansigt og brød, da det udtørrer dit hår og fjerner dets naturlige olier. Brug hellere skægshampoo og balsam. Sørg for at vælge et produkt, der har naturlige egenskaber og ingredienser. Naturlig olie, ricinusfrøolie, solsikkefrøolie, kakaosmør og arganolie er nogle af de vigtigste komponenter, man skal kigge efter. De plejer ikke kun din hud, men hjælper også med at beskytte din hud og hår mod uønsket støv og snavs. Serum er en anden god mulighed.

Det hjælper med at holde dit skæg sundt!

Efter et brusebad skal du tage dig tid til at sikre dig, at dit skæg er helt tørt og rent. For at holde håret pænt, brug skægplejeudstyr såsom en hårbørste. Når du bruger en børste lavet specielt til skæg, kan du være sikker på, at børstehårene er lange nok til at fremme blodgennemstrømningen og fjerne eventuelle tilstoppede hårsække. Børsten på Derma-rullen hjælper med at forhindre hårbrud og forsegle knækkede spidser. Mens du øger kollagenproduktionen på din hud, forbliver ki stram og ser sund ud hele tiden.

Hjælper væksten af dit skæg!

Dette vil ikke umiddelbart øge skægvæksten, og brugerne vil ikke vågne op med et tykt, langt skæg. Men da skægplejesættet nærer dit hår, eliminerer det udbrud og styrker det sunde væv. Når du har pletvis hårvækst, understøtter skægplejesæt sund hud og kan hjælpe folliklerne med at trives og undgå indgroede hår. Skægkløe og dens ledsager, skæl, er forårsaget af tør og revnet hud. Overdreven ridser, såvel som tør, død hud under håret, er kilderne til skæl. Huden under skægget kan fugtes ordentligt, og kløe og skæl kan undgås ved at bruge et pålideligt skægplejesæt .

Mr Beard tilbyder skægplejesæt af høj kvalitet, der er specielt designet til at hjælpe dig med at opnå rigere, fyldigere hår. De giver fremragende produkter, der indeholder aktive og naturlige elementer, der fremmer hårsækkene og resulterer i forbedret produktion af ansigtshår. Efter mange års forskning og eksperimenter kan du være sikker på, at arbejdet med dem og deres pålidelige og effektive tjenester vil hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine skægvækstvanskeligheder.

Seneste historier