Gratis ekspreslevering - 1 til 2 hverdage

Dine gener har størst indflydelse på udviklingen af ​​skæghår. Hvert hår på din krop vokser, falder ud og vokser tilbage i et fast mønster, indtil det endelig holder op med at vokse helt. Ligesom andre kropslige processer kan skægvækst drage fordel af korrekt ernæring.

Tag et kig på nogle måder at dyrke skæg på:

Kost og mad til skægvækst

Visse vitaminer kan muligvis stimulere hårsække, der er holdt op med at producere nyt hår, til at begynde at gøre det igen. Gør en indsats for at indtage masser af D-vitamin. Det kan genaktivere receptorer i hårtabssækkene. B-vitaminer og andre faktorer er pålidelige kilder til at vokse sundt hår, herunder B12 og biotin.

God søvnkvalitet

Lavere niveauer af testosteron i kroppen er forbundet med utilstrækkelig eller dårlig søvn, hvilket får skægget til at vokse langsommere.

Hudpleje

  1. Vask dit ansigt to gange dagligt for at fjerne hårsækkene: Hvis du har ansigtshår, så brug kun en blid vask på det, hvis du har et indgroet skæg. Skyl rensemidlet og/eller shampooen fra dit hår med køligt, frisk vand, og dup derefter dit ansigt tørt med en blød klud.
  2. Massér dit ansigt to gange dagligt for at stimulere folliklerne: Brug fingerspidserne til at trykke fast på dit ansigt, og massér derefter området, hvor dit skæg vokser, i små cirkulære bevægelser.

iii) Eksfolier dit ansigt en gang om ugen: Vask dit ansigt som normalt med en mild sæbe eller shampoo, men sørg for at skylle godt med varmt vand for at holde huden våd.

Bruger skægolie og skægbalsam til skæg

Skægolier og skægbalsam kan faktisk tilbyde nogle fordele; Du bør dog være skeptisk over for alle produktpåstande, der fremmer skægvækst . Vedligeholdelse af blødhed og fugt i dit skæghår kan fremme en lidt hurtigere vækst.

Skægolie hjælper med at fugte dit skæg i lang tid og reducerer tørhed, kløe eller skæl. Skægbalsam er især vigtigt, fordi det tykner og nærer det rigtige hår.

Brug nogle nærende produkter

En skægcreme eller balsam, som er lidt tungere end olie, kan erstattes for at hjælpe med at style skægget og holde det på plads hele dagen. En skægspecifik renser ville være venligere for dit ansigt.

Find en god barber

En fremragende skægfrisør har en særlig fast berøring og ved, hvordan man styler dit ansigtshår, så det ser bedst ud og giver det den bedste form.

Professionelle skægtrimmere kender de bedste snit og stilarter til at forbedre de tykke dele af dit skæg, så at få dem gjort kan også hjælpe dit skæg til at se fyldigere ud.

Træn for at holde din krop sund

Tre til fire gange om ugen med konsekvent træning er blevet forbundet med stabile testosteronniveauer, som understøtter sund hårvækst. Dine testosteronniveauer kan stige, hvis du følger en afbalanceret kost og træner ofte for at reducere dit kropsfedt.

Vær opmærksom på, hvordan dit skæg udvikler sig, lev en sund livsstil og søg læge, hvis dit skæg kræver mere pleje.

En persons evne til at dyrke skæg afhænger for det meste af deres genetik, men der er flere ting, de kan gøre for at fremskynde processen. Skab en god plejerutine med skægplejesæt og andre produkter fra Mr Beard og få et fantastisk skæglook.

Seneste historier