Gratis ekspreslevering - 1 til 2 hverdage

Skæghår begynder at udvikle sig hos mænd gennem ungdomsårene. På overlæben vil mange af dem først bemærke, at deres ansigtshår begynder at vokse. Hagen og siderne af ansigtet nær ørerne, kaldet "bakkenbarter", er andre steder, hvor folk kan bemærke tidlig hårvækst i ansigtet.

Alle har en varierende hastighed af hårvækst i ansigtet. I de sene teenageår eller endda midt i teenageårene kan nogle mennesker udvikle fuldskæg.  Nogle mennesker har aldrig mærkbar udvikling af ansigtshår, mens andre kan have sparsomme vækstområder indtil slutningen af ​​20'erne.  Tag et kig på rådene herunder, hvis du vil reducere tykkelsen af ​​dit ansigtshår.

  • Oprethold hudens renhed:

Behåll hudens renhet

Hold din ansigtshud ren ved at vaske den med varmt vand og et mildt rensemiddel. Varmt vand åbner dine porer, og rensemidlet fjerner al den olie og snavs, der har samlet sig på din hud, og efterlader den knirkende ren. Undgå dog at bruge slibende sæber til at rense dit ansigt. Ren hud fremmer væksten af ​​små hår.

  • Huden skal fugtes:

Du skal bruge en fugtgivende creme på huden efter rensning for at forhindre tørhed og forbedre hudens udseende ved at slippe af med tør og flagende hud. Da eukalyptus tilskynder ansigtshårvækst, kan det være en fordel at bruge en fugtighedscreme, der indeholder denne ingrediens.

  • Undersøg din hud for indgroede hår:

Et barberet eller pincet hår, der vender tilbage til huden, er et indgroet hår. Huden på din krop bliver betændt som et resultat. Indgroet ansigtshår forhindrer dit skæg i at udvikle sig jævnt. Eksfoliering af din hud hjælper med at fjerne væksten.

  • Skrub huden:
Skrubba huden

Begynd at pleje dit ansigt i dag, hvis du vil have skæg hurtigere. Start med at rense, fugte og eksfoliere grundigt. Brug en scrub eller eksfoliering til at eksfoliere din hud en gang om ugen. Alle døde hudceller vil blive fjernet som et resultat, og ny hårvækst vil blive tilskyndet.

  • Styr stress:

For at hjælpe dine beskadigede hudceller med at hele af sig selv, skal du kontrollere dit stressniveau og få nok søvn. Dette vil fremme væksten af ​​skæg. Når du er rolig, vokser dit skæg hurtigere. Ved at træne for at reducere stress, forbedrer du blodcirkulationen og får længere, fyldigere hår.

  • Vedtag et kosttilskud og vitaminregime:

For at tilskynde til hurtig skægvækst, tag vitaminer og kosttilskud. De menes at fremme hår- og neglevækst, når de bruges dagligt. Forbedre dit ansigtshår ved at bruge vitaminerne B, B1, B6 og B12 i din kost. Øg dit indtag af frisk frugt og grøntsager samt protein. Din krop vil have alt, hvad den behøver for hurtig hårvækst, hvis du indtager de rigtige vitaminer og mineraler fra frugt og grøntsager.

Hr. Beard tilbyder alt hvad du behøver for at vokse og vedligeholde dit skæg. De har varer af højeste kvalitet og vil sikre, at du får en problemfri og ensartet serviceoplevelse.

Seneste historier