Gratis ekspreslevering - 1 til 2 hverdage

 Hvert hår på kroppen kommer, falder ud og vokser tilbage i et fast mønster, indtil det til sidst stopper helt med at vokse. Når du bliver ældre, sker dette normalt. 5-alpha dehydrogenase er det enzym, der styrer væksten af ​​skæghår. Dette enzym omdanner testosteron, der allerede er til stede i kroppen, til en anden DHT. DHT interagerer derefter med receptorer på hver skæghårsæk for at fremme væksten. Og dine gener spiller en vigtig rolle i dette.

Det kan være udfordrende og kræver meget tålmodighed at få et fyldigt, robust og stærkt skæg. Selvom du har et tykt hår, følger det ikke nødvendigvis, at du kan dyrke skæg eller overskæg med samme lethed. Der er et vist engagement, der skal til for at dyrke skæg. Men næsten alle kan dyrke et moderne, attraktivt skæg med de rigtige skægvæksttip og kur.

Fødevarer, der fremmer skægvækst og ernæring

Nogle vitaminer kan muligvis stimulere hårsækkene, hvoraf nogle er holdt op med at producere nyt hår til at begynde at gøre det igen.  Prøv at indtage rigeligt med D-vitamin. Det kan genaktivere receptorer i hårtabssækkene. Flere kilder til D-vitamin omfatter:

  • Fiskeæg beriget mælk lavet af planter.
  • B-vitaminer og andre faktorer.
  • En pålidelig kilde til at dyrke sundt hår.
  • B12 i kød og fisk, mejeriprodukter og fuldkornsbrød.

Regelmæssig motion

Regelmæssig træning vil fremme hårvækst og øge blodgennemstrømningen til ansigtet. For at dit ansigtshår kan vokse hurtigt og stærkt, har skuldrene brug for en konstant forsyning af næringsstoffer og hormoner. Regelmæssig fysisk aktivitet nærer dit hår og fjerner giftstoffer fra din hud fuldstændigt. Hår- og ansigtscirkulationssystemet forbedres med ansigtsmassage.

Håndtering af stress

Søvnproblemer og forstyrrede rutiner fører ofte til problemer som hårtab i ansigtet. Søvnforstyrrelser ødelægger hudceller hos patienter. Mange fyre oplever hårtab på grund af stress. Motion og tilstrækkelig hvile vil hjælpe dig med at mindske din stress.

Trim ikke regelmæssigt

Trimma inte regelbundet

Lad skægget udvikle sig  i mindst fire til seks uger før trimning. Du vil straks bemærke den dramatiske ændring i din skægvækst, når du først har vænnet dig til denne cyklus. Når den er blevet moden, kan du tage dig af den. Under vækststadiet kan trimning eller formning bremse udviklingshastigheden.

Hold huden ren

Håll huden ren

Vedligeholdelse af ren, fugtet hud skaber en ideel tilstand for, at ansigtshår kan udvikle sig hurtigt. Olie, snavs og døde hudceller bør ikke være til stede, da de forhindrer væksten af ​​dine hårsække. Hvis du regelmæssigt vasker og fugter dit ansigt, vil dit ansigtshår vokse meget hurtigere. Du kan vedligeholde dit skæg smukt ved at oliere det.

Kvalitet af søvn

Et fald i mængden af ​​testosteronhormoner, som din krop normalt producerer, har været forbundet med utilstrækkelig eller dårlig søvnkvalitet. Som et resultat vil dit skæghår vokse langsommere, fordi der vil være mindre DHT tilgængeligt til at binde til dets receptorer.

Microneedling

Microneedling siges at fremme sundere hår og øge blodcirkulationen til dine follikler, hvilket vil hjælpe med at fremme hårvækst.

Seneste historier